Stephenie Meyer, Hobo Skate och The Host Merchandise

Jag vet inte om ni brukar hålla koll på Stephenie Meyers officiella hemsida, men för ett tag sedan så var hon involverad i ett välgörenhetsprojekt där hon samarbetade med Hobo Skate Co. Företaget donerar en del av sin vinst till program som hjälper hemlösa. Det, och det faktum att Stephenie Meyer är vän med en av grundarna, som också bor i Cave Creek i Arizona, gjorde att hon ville samarbeta med dem.

Stephenie var så imponerad av den skateboard som de skapade till välgörenhetsauktionen att hon föreslog att de skulle skapa en hel linje med merchandise för The Host. De tyckte att det skulle lämpa sig för skejtarmålgruppen. Detta ledde alltså till att ett litet skateboardföretag i Arizona nu är de som har hand om den officiella merchandisen för The Host. Ni kan läsa hela artikeln som informationen är hämtad från, här. Ni kan även läsa om den ursprungliga välgörenhetsauktionen på Stephenie Meyers officiella hemsida. Därifrån hämtade jag den här bilden på skateboarden:

Merchandisen ska komma på nätet först, och därefter i butik. Jag kan inte hitta det på Hobos hemsida ännu, men det borde komma snart. Enligt artikeln så sköt de på släppdatum, eftersom Stephenie ville ändra lite i designen. :-) Hoppas att det kommer T-shirtar också, för det skulle jag verkligen vilja ha. Jag älskar The Host. :-)

Länk till artikeln, och information om det nya partnerskapet hittade jag på TwilightMOMS.

 

.

Det här inlägget postades Wednesday, August 26th, 2009 at 18:00 och finns i The Host. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

4 Kommentarer till “Stephenie Meyer, Hobo Skate och The Host Merchandise”

 1. Twilight-grejer » Lite av grejerna hos Hobo Skate Says:

  [...] Stephenie Meyer, Hobo Skate och The Host Merchandise [...]

 2. Anna Says:

  Någon som vet vad “New Dawn” är för bok?
  “New Dawn: Your Favorite Authors on Stephenie Meyer’s Twilight Saga: Completely Unauthorized”
  Finns att boka på cdon.se och att köpa från amazon.com …
  Är det någon som skrivit ett alternativ annat slut eller vad är det för bok?

 3. Twilight-grejer » Bloggarkiv » Ny finns 2 The Host tröjor på Hot Topic Says:

  [...] Stephenie Meyer, Hobo Skate och The Host Merchandise [...]

 4. Twilight-grejer » Bloggarkiv » Nu finns 2 The Host tröjor på Hot Topic Says:

  [...] Stephenie Meyer, Hobo Skate och The Host Merchandise [...]

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree