Walmarts New Moon-kollektion

Det här är egentligen en lite gammal nyhet, men jag tänkte att det kunde vara lite roligt (eller deprimerande, beroende på hur man ser det :-) att höra lite om vad för roligheter de har i USA som inte vi har i Sverige.

För DVD-släppet av Twilight startade Walmart en helt egen kollektion av Twilight merchandise, som bara såldes i samband med släppet och en kort tid därefter. Jag köpte en hel del av merchandisen som släpptes för Twilight hos Walmart. Dels var det väldigt fina grejer och dels var det ju betydligt billigare än grejerna från Hot Topic. Dessutom förblindades jag lite av att de såldes under en begränsad tid osv. :-)

För DVD-släppet av New Moon bestämde sig Walmart för att göra samma sak igen. :-)

Twilight Lexicon stod det så här:

Building up the the release of the New Moon DVD, Walmart has opened Twilight Saga Shops in their stores nation wide. The shops are divided between Vampire and Wolf and have clothing, jewelry, and merchandise all based on the films. The Ultimate Fan Edition of the DVD will have an exclusive look at Eclipse with more footage than was seen on the UK edition of the DVD.

Walmart will also be hosting midnight release parties across the nation with special prizes given to the first 100 people in line. To find a participating store in your area, visit the Twilight section of Walmart’s Website.

Detta gällde alltså för DVD-släppet av New Moon. Walmarts Ultimate Fan Edition av New Moon-DVD:n hade det exklusiva 7-minutersklippet för Eclipse. I butiken var avdelningen för New Moon merchandise indelad i vampyr- och vargdelar, och det fanns både kläder, smycken, väskor och annat. Här är lite bilder på vad man bland annat kunde hitta exklusivt på Walmart.

Jag köpte som sagt en hel del av merchandisen som kom ut förra året, men jag gjorde det från olika försäljare på eBay eftersom Walmart tyvärr inte skickar till Sverige.

Hos MyTwilight hittade jag ett par bilder som folk hade tagit i butikerna på lite av de saker som finns i butikerna.

 

Som ni kan se så kostar tröjorna bara 9 dollar jämfört med tröjorna hos Hot Topic som kostar över 20 dollar (förutom nu när det är rea då). Jag gillar den rosa vargtröjan! :-) Dels är det lite otippat med en rosa vargtröja, och dels är det kul med rosa tröjor överhuvdtaget, eftersom så många av Twilight-tröjorna är svarta.

Bilderna kommer ursprungligen från NewMoonMovie.org, och enligt dem (ja, egentligen är det enligt Twifans.com) så säljs merchandisen fram till den 18:e april, så det gäller att ha fått tag på det man vill ha tills dess. Efter det kommer det förstås att gå att få tag på en hel del av det på eBay.

Det jag allra helst skulle ha velat ha är dock Eclipse-tröjan, som de sålde slut snabbt, men som finns nu igen.

Så, vad säger ni? Är det något speciellt av allt det här som ni skulle vilja ha? En del saker liknar de som går att boka på Discshop nu tycker jag. Om det är något ni önskar att ni skulle kunna köpa i en svensk nätbutik, passa då på att kommentera det i vårt inlägg om önskemål till Discshop. :-)

Ett litet tips, förresten, till alla Jasper-älskare: Discshop har en Jasper-tröja kvar/inne just nu, så passa på om ni vill ha den!

Det här inlägget postades Friday, April 2nd, 2010 at 01:10 och finns i Accessoarer, Bag clips, Gummiarmband, Kläder, Nätbutiker, Nyckelringar, Pins, Smycken, T-shirts, Tröjor, Väskor. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

3 Kommentarer till “Walmarts New Moon-kollektion”

 1. Kaisa Says:

  Går det att beställa eclipse tröjan nånstans där dom skickar till Sverige? (förutom eBay).
  Jag undrar också hur man gör för att skaffa en säljare från eBay?
  Skulle vart jätteschysst om du kunde svara på mail :)

 2. Agnès Says:

  Forks High School pinsen och nyckelringen finns där! Som du skrev i början är det här nog lite deprimerande…
  Men Discshop ska ju förhoppningsvis ta in dem nu :)
  På bilden där gummiarmbanden hänger så är ju det vita och svarta det som fanns i Bellas Box, så det bruna borde väl vara Wolf Girl? Eller är det Volturi?

 3. Anonym Says:

  Jag undrar samma sak som Kaisa om en eBay kontakt. Har varit nyfiken ett tag :). Skulle verkligen uppskatta det om du kunde skicka mig ett svar på mailen.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree