Peter Facinellis motorcykel av kattmatsburkar

Nu är jag hemma efter en rolig, men intensiv helg i Malmö. Jag träffade Kinga från The Twilight Saga.se i fredags, vilket var otroligt kul! Och hela lördagen var jag på möhippa, vilket jag knappt hämtat mig från än!

Jag läste en väldigt kul grej hos The Twilights. Ni vet ju sen tidigare att Twilight-skådespelarna är väldigt duktiga på att lägga ner tid på välgörenhet, och att skapa medvetenhet om olika ämnen. Johanna nämnde ju i ett tidigare inlägg att Peter Facinelli startat en hemsida tillsammans med en kompis, där Twilight-fans ska kunna köpa saker som är relaterade till Twilight, men att en del av allt som säljs ska gå till välgörenhet. Och att det skulle samlas till viss del under den sidan, så att vi kunde visa vad vi som Twilight-fans kan åstadkomma tillsammans.

Peter har ju visat gång på gång att hans entusiasm för välgörenhet är stor. Han är även en förespråkare för Alex’s Lemonade Stand, en mycket rörande organisation som grundades av en liten flicka som hade cancer och som samlade in pengar till forskning genom att sälja saft till folk.

Peter har i alla fall återigen visat sitt engagemang och den här gången stöttar han en organisation som går ut på att man kan återanvända saker på olika sätt. Peter och hans fru Jennie Garth har båda skapat konstverk av använda kattmatsburkar.

Projektet heter Keep America Beautiful, och båda konstverken finns ute på eBay där man kan lägga bud på dem, dvs de som bor i USA kan lägga bud på dem. (Men det är möjligt att man kan bjuda på dem om man har en amerikansk adress från VIAddress.)

Här kan ni se en bild på Peters motorcykel som han har gjort:

Motorcykeln kan man bjuda på här. Jennie gjorde en blomsterbukett, och den kan man bjuda på här.

Källa: Baltimore Sun via Twilight Lexicon

Det här inlägget postades Monday, April 26th, 2010 at 21:59 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree