Hejsan

Jag är lite nyfiken hur det har gått för er som var med i Cosmopolis-biobiljettävlingen, har ni fått dem? har ni sett filmen och i så fall, var den bra?

Det här inlägget postades Friday, September 28th, 2012 at 18:12 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

2 Kommentarer till “Hejsan”

 1. Emma Says:

  Jag fick biljetterna, och har hunnit se filmen.
  Och… jag vet inte om jag skulle rekommendera den till något. Det var nog den konstigaste film som jag sett hah.
  Men jag gillade den ändå. Men jag gillar konstiga filmer.
  Men den är inte värd ca.100 kr som den nog kostar att se

 2. Sandra Says:

  Jag trodde först inte att jag skule få se filmen då den inte visades på sf där jag bor. Till slut hittade jag ett annat ställe som visade Cosmopolis, så jag drog med en kompis näst sista dagen den visades.
  Måste säga att det inte var min typ av film, lite för konstig för min smak, men kompisen gillade den.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree