Halsband

För ett tag sen beställde jag nya Breaking Dawn-relaterade saker från Discshop, jag har nu fått det första halsbandet. Eftersom jag är Team Edward är det sådana jag köper. Jag tycker det är snyggt men kvalitén på smycket är inte alls lika som de andra jag har där det de är gjorda i järn. Halsbandet är mycket mer plastigt.

 

Som alla Twilightfans vet vi att biopremiären närmar sig med stormsteg. För mig som jobbar är det inte tal om att åka till Stockholm för att se alla filmer eller att se Breaking Dawn del 1 och Breaking Dawn del 2 på samma kväll, jag är nöjd som det blir nu då jag och min dotter kommer gå på torsdagen. Jag bokade biljetterna direkt de släpptes och har nu hämtat ut dem. Det är så härligt att ha biljetterna här hemma, det känns på riktigt.
Hur ska ni andra göra? Har ni också hämtat ut era biljetter?

Det här inlägget postades Monday, October 22nd, 2012 at 18:50 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

2 Kommentarer till “Halsband”

 1. Camilla Says:

  Hejsan!
  Jag är med en tävling och behöver fler röster, för att rösta klicka på direktlänken; http://twimoment.se/spec.asp?id=54959
  Det tar MAX 30 sekunder att göra, klicka på länken sedan hjärtat nere vid bilden en gång så det blir rött. Tack så mycket för dom som gör det och ni är GULD värda för mig!!!

 2. Mina Says:

  hur gammal är din dotter? ;)

  Hej Minna, min dotter är 16 år.

  Kram
  Tina

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree