Vampyrens hjärta sänds i SVT2 den 2 november

I dokumentären får vi bl a möta Twilightfanet Rebecca under några veckor förra hösten. Bl a följer vi henne till TwiEvent på Hovet där hon bland 8000 andra lyckliga försöker få en autograf av Robert Pattinson. Och en följer vi henne vid premiären av Breaking Dawn Part 1.

Filmen är gjord för fans om fans! Vi tycker att man från många har sett ner på Twilightfenomenet alldeles för länga – nu är det dags för upprättelse!

Filmen ska sända på SVT2 kl 20.00 den 2 november. Men nu ska vi ordna en specialpremiär på Filmhuset i Stockholm den 29 okt och skulle gärna
vilja ge så många Twilightfans som möjligt chansen att få komma dit och titta.

Men nu har ni även chansen att se den innan på själva premiärvisningen. Vi erbjuder alla som hör av sig två gratisbiljetter till premiärvisningen. Det är först
till kvarn som gäller.

När: måndag 29 oktober kl 19.00
Var: Filmhuset Stockholm, Borgvägen 1-5
Hur: Skicka mejl till vampyrenshjarta@mediabruket.se för biljetter. Antalet är begränsat, först till kvarn gäller och max två biljetter per person.

Det här inlägget postades Tuesday, October 23rd, 2012 at 19:02 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree