Mums

Godis har aldrig smakat så gott som i en påse med Breaking Dawn-bild på, men eftersom jag vill ha en till min samling tog jag en extra. Jag blir alltid så glad när jag kommer till affären och det är stora skyltar med Breaking Dawn del 2 över godiset.

Det här inlägget postades Saturday, October 27th, 2012 at 15:41 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

3 Kommentarer till “Mums”

 1. Tilda Says:

  Hej! Jag undrar om du vet en butik/sida på internet där man kan köpa Twilight-tröjor. Alltså inte t-shirt utan en tröja. :)

  Tacksam för svar! :)

 2. Tina Says:

  Hej Tilda
  Jag har tittat runt lite på de vanligaste ställena men jag ser bara att det finns T-shirts, många luvtröjor har utgått ut sortimentet. Jag rekommenderar att du kollar på Tradera och Blocket.

 3. Twilighter Says:

  Hej! Är en twilight FAN!
  Jag vill gärna ha twilight saker vart kan man hitta?
  Alltså finns det en butik i Stockholm?

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree