Yes, leveransen har kommit

I fredags kunde jag äntligen hämta ut de nya sakerna jag beställt från Discshop. Är väldigt stolt att kunna visa upp dem.

      

Allt är i väldigt bra kvalité, Bellas förlovnings- och vigselring är otroligt fina, kommer absolut använda den vid något speciellt tillfälle. Tyvärr är armbandet otroligt litet (fanns bara i en storlek) så den kan jag inte använda men den är ett jättefint tillskott till samlingen.

 

Det här inlägget postades Saturday, October 27th, 2012 at 15:38 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

2 Kommentarer till “Yes, leveransen har kommit”

  1. Hannah Says:

    Häftigt snyggt :D Jag önskar bara att typ Discshop tog in Volturi halsband crest
    XD Team Volturi

  2. maja Says:

    var får du tag på dom vill också kontakta mig ärna msn linda_grulova@hotmail.com

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree