Nedräkning

Så gott folk är det bara några dagar kvar tills vi äntligen får gå och se Breaking Dawn del 2 på bio. Själv ska jag gå på torsdagen den 15. Det känns konstigt att det gått 1 år sedan jag satt där i biosalongen och såg del 1. Twilight har och är något stort, jag har med glädje köpt massor av Twilightrelaterade saker och jag är väldigt stolt över min samling och kommer att ge dem en hedersplats så att man kan se dem. Efter nästa vecka kommer det ju inte tillverkas med saker men jag kommer hålla utkik efter saker som säkert kommer säljas på Tradera och Blocket och får jag tag i nya saker kommer jag visa upp dem.

Det här inlägget postades Friday, November 9th, 2012 at 19:52 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree