The twilight saga

Det är med sorg och glädje som jag nu meddelar att jag har sett sista delen av the twilight saga.

Allt började efter att jag såg första filmen. Efter det var jag fast. Jag läste Bökerna. Och har längtat sen dess till denna dag då jag skulle få se avslutet. Det är med glädje som jag har fått vara med om det här, denna resa. Och med sorg detta nu är slut.

Känns konstigt att vi inte har något mer att vänta oss.

 

Eller?  Vad tyckte ni om filmen? Vad var bra, vad var dåligt. Vad saknade ni? Skulle ni trots att det inte finns fler böcker kunna tänka er en till film?

Skriv av er!

 

 

//Elin

Det här inlägget postades Wednesday, November 14th, 2012 at 23:51 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

2 Kommentarer till “The twilight saga”

  1. Liza Says:

    Sorgligt är det… Men man måste säga att den sista filmen var magnifik… helt otrolig… <3

  2. isa Says:

    Jag kan inte se den för att jag bara är 11 år :’C. Men så fort den kommer ut som hyrfilm ska jag defenitivt köpa den.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree