Final Breaking Dawn del 2

Uj vad jag har längtat efter den här dagen, i ett helt år fanns det där i mina tankar. Läste böckerna på engelska för att få den rätta känslan och för att få uppleva allt härligt igen, såg filmerna från början till slut där jag såg Breaking Dawn del 1 kvällen innan jag skulle på bio. Sen kom dagen, ju närmare klockan blev 18.15 desto nervösare blev jag, sista minuterna började jag hyperventilera men till slut satt jag där i biosalongen och ljusen släktes ner och så började filmen. Från första sekunderna kände jag att detta är så perfekt, Stephanie Meyers har verkligen fått säga sitt och det var verkligen vackert.
Sen öppnade Bella ögonen och man får se världen ur hennes vampyrögons synvinkel, helt makalöst bra. Inte en gång satt jag och tyckte det var tråkigt eller saknade något. Renesmee var supersöt även om hon såg lite för dataanimerad ut men jag förstår att det är svårt att få en bäbis att se verklig ut. Bella och Edwards kärlek är så stark och de hänger sig verkligen. Stackars Jake som skulle tala om att han präglat på Bellas dotter, skrattade så jag kiknade när han väl berättade det och hur Bella reagerade. Alla nya vampyrer var precis som jag föreställt mig dem, helt enkelt perfekt. Hotet från Volturi är så påtagligt, alla vet precis hur verkligt deras hot är och hur lätt det är att om de får övertag kommer ingen i familjen Cullen finnas kvar förutom de som självmant går över till Volturi. När slutscenen kommer känner jag att den här filmen är bäst av alla. Jag önskar att Bill Condon hade fått regissera alla filmerna för han verkar ha den rätta känslan för Twilight-sagan.
Så är det då slut, det kommer inga mer filmer, hur ska jag som levt och andats Twilight sedan februari 2008 gå vidare? Jag vet inte än ärligt talat. Jag kommer aldrig sluta älska serien, jag kommer läsa böckerna om och om igen, jag kommer se filmerna många gånger om och jag kommer fortsätta samla på Twilight-relaterade saker, för varför skulle jag sluta?

Det här inlägget postades Saturday, November 17th, 2012 at 14:54 och finns i Allmänt. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

En kommentar till “Final Breaking Dawn del 2”

  1. Anna Says:

    Hej! yeah tyker om din Hemsida yetta mika! Det ar so kool!

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree