Tillbaka igen, en sväng

Hej allihopa (ni få som kanske fortfarande läser det här ;-)!

Det är väldigt längesedan bloggen har uppdaterats. Jag har ofta tänkt att jag skulle göra det, men livet har kommit emellan, helt enkelt. Jag skaffade pojkvän, började plugga igen, flyttade ihop med pojkvännen, fortsatte jobba, förlovade mig, och nu planerar jag bröllop. Allt det, och en hel del annat, har gjort att jag inte har mycket tid över till annat än att greja med vardagen. Och visst har jag också prioriterat bort bloggen. När jag har haft tid över har jag kanske valt att läsa en bok eller se en film istället. Men det har alltid legat i bakhuvudet att jag har velat uppdatera bloggen. Den var ju en så stor del av mitt liv under så lång tid, och den ligger mig fortfarande varmt om hjärtat.

Jag vet inte om det är någon som läser detta nu. Twilight-hysterin har för längesedan lagt sig, inte bara i media utan även hos de flesta av fansen, inklusive mig. Jag har fortfarande alla mina Twilight-grejer kvar, och Twilight kommer alltid betyda mycket för mig, men jag är inte uppslukad av Twilight så som jag var tidigare. Ibland kan jag sakna det, att vara så helt inne i en bubbla, men för det mesta så känner jag helt enkelt att jag inte behöver den där bubblan när jag har min underbara fästman och vårt liv tillsammans.

Han och jag håller faktiskt på att läsa Twilight samtidigt just nu. Vi försöker läsa böcker gemensamt ibland, och när jag kände en plötslig saknad efter Twilight så föreslog han att nästa bok vi läste skulle vara Twilight. Han har tyckt om filmerna, så det ska bli spännande att höra vad han tycker om böckerna. Och det ska bli spännande att se vad JAG tycker om böckerna när det var så längesedan jag läste dem. Kommer känslan tillbaka till någon del?

Iallafall, jag vet inte hur många inlägg det blir. Dels kommer det inte mycket nyheter nuförtiden, och dels har jag fortfarande ett bröllop att planera ;-), men jag har några saker jag vill dela med mig av om andra har missat det, så det ska jag skriva om. Sen får vi se. :-)

Det här inlägget postades Sunday, February 16th, 2014 at 13:13 och finns i Bloggen. Du kan följa kommentarerna i detta inlägg genom RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller länka från din hemsida/blogg.

 

Lämna en kommentar

Spam Protection by WP-SpamFree